Gribu fotografēt suņus

Miscellaneous

Gribu fotografēt suņus

Postby Nira » 28 Sep 2010, 22:26

Labdien.
Mani sauc Anastasija, man ir 18 gadi un man ļoti patīk fotografēt. Es ne esmu profesionāls un man ļoti gribētos iegūt pieredzi. Man it īpaši patīk fotografēt dzīvniekus. Agrāk es vairuma fotografēju zirgus un dzīvniekus zoodārzā. Te var apskatīties tās bildes:
http://picasaweb.google.com/nira.nastja/CLxtkF#
http://picasaweb.google.com/nira.nastja/GrEUoD#
Bet man ļoti gribētos pamēģināt fotografēt suņus un arī uzzināt par viņiem kaut-ko, jo mana ģimene nekad nebija suni, bet ļoti gribētos (tās ir tikai plānos, ja es ņemšu suni tad tās būs ne agrāk kā pēc 5 gadiem, bet man gribētos saprast jau tagad vai man tas ir vispār vajadzīgs un vai es varēšu kļūt par labu saimnieci). Es bildēju suņus tikai 2 reizes mūža kad apmeklēju izstādes.
Te ir dažas bildes no tam izstādēm

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Es piedāvāju bezmaksas vai par tīri simbolisko atalgojumu nofotografēt jūsu suņi. Bezmaksas, jo fotografēšana ir mans hobijs un es nevaru garantēt ka bildes labi izdosies.
Prasības:
Mierīgs un draudzīgs suns (vispār nav nekādas pieredzes ar suņiem un es baidos ka man būs bail no suņa kurš uz mani rietu vai lektu).
Fotografēšana notiks sestdien vai svētdien, Rīgā (nav iespējas kaut-kur tālu braukt) , saulaina laikā (citādāk nav iespējams nofotografēt suni kustībā).
Bildes pēc tam būs nosūtītas jūsu e-pastā (tas var aizņemt kādu laiku, maksimums 3 dienas, bet es ceru kā es varēšu atsūtīt jums bildes tā pašā dienā)
Fotografēšana var notikt jebkur: mežā, parkā, kāda speciala suņu laukums, pilsēta. Viss ir atkarīgs no jūsu vēlmēm.
Ja jums ir suns, jūs zināt kādu skaistu vietu Rīgā un jūs gribat sava mīluļa bildes, tad es gaidu jūsu vēstules. Bušu ļoti pateicīga jebkuram piedāvājumam!

P.S. cienījami moderatori, es nezināju kur īsti likt manu tēmu. Jā tas ir vairāk derīgs forumam sludinājumi, tad es lūdzu pārnest manu tēmu tur. Piedodiet ja kaut-ko izdarīju nepareizi.
Arī atvainojos par kļūdām, esmu krieva, tāpēc zinu latviešu valodu diezgan slikti. Centējos visu uzrakstīt pareizi, bet laikam kļūdas vēl ir.

Izdarītas bildes būs izliktas internētā, ne visas, bet dažas būs izliktas. Var sarunāt kuras būs izliktas un kuras ne. Ir arī iespēja kā es gribēšu lietot kādu bildi fotokonkursā, tādā gadījumā es uzrakstīšu jums un prasīšu vai es varu to izdarīt vai ne.

Par piedāvājumiem rakstīt vai nu šeit tēmā vai nu uz e-pastu (nira.lv@mail.ru)
Nira
Baby
Baby
 
Posts: 66
Joined: 28 Sep 2010, 21:50
Location: Marupe, Latvia

Share On

Share on Facebook Facebook Share on Twitter Twitter

Re: Gribu fotografēt suņus

Postby lauva » 28 Sep 2010, 22:34

ak,ja tu būtu Liepājā!! tev būtu visas iespējas uzkačāt prasmes ar vienu mega draudzīgu un aktīvu rotveileru,kuram patīk,ja pret viņu pagriež objektīvu :D
lai veicas!
un atrādi savus darbus arī forumā :)
*The dog is the only animal that has seen his god.*
http://twitter.com/#!/LauvaGuna
User avatar
lauva
Champion
Champion
 
Posts: 2593
Images: 5
Joined: 14 Jan 2010, 14:22
Location: Liepāja/BCN/BRUX

Re: Gribu fotografēt suņus

Postby OrlandoSeaHorse » 29 Sep 2010, 00:59

Tev ir loti skaistas bildes! Gan sunu, gan zirgu, gan citu zveru. Zel, ka mes esam loti talu no Rigas. Varbut nakosvasar, ja tavs piedavajums vel bus speka.
Image Image
OrlandoSeaHorse
Intermediate
Intermediate
 
Posts: 1624
Joined: 13 Jan 2010, 15:56
Location: Luxembourg

Re: Gribu fotografēt suņus

Postby adzenda » 29 Sep 2010, 08:36

7dien uz Ķengaragu tiec? Mēs gribētu kādu feinu bildīti :)
User avatar
adzenda
Puppy
Puppy
 
Posts: 348
Images: 0
Joined: 13 Jan 2010, 15:45

Re: Gribu fotografēt suņus

Postby Dinciks » 29 Sep 2010, 08:52

Vai Tu gribētu pafotogrāfēt suņus darbībā...sportojot Adžiliti? Skatos dažas tavas bildes ir no Ozolniekiem, pieņemu ka tur arī pamaniji ka suņuki lec pār barjerām- tas arī ir adžiliti, mēs labrāt tevi uzaicinātu patotogrāfēt mūsu suņukus :)
User avatar
Dinciks
Puppy
Puppy
 
Posts: 478
Joined: 21 Jan 2010, 20:48
Location: Rīga

Re: Gribu fotografēt suņus

Postby murkata » 29 Sep 2010, 09:18

pievienojos teiktajam par Liepāju! un te vēl ir jūra, kāpas utt. var būt kādreiz brauc, tad dod ziņu. mēs sanāksim kopā un būs tev daaaaudz pieredzes :D
starp citu, tuvojas izstāde Baltijas Uzvarētājs, 30 oktobrī, Skonto hallē. laipni aicināta :)
Dzīve ir jādzīvo, citādi tā ne ar ko neatšķiras no nāves!
http://www.weimargas.jimdo.com
http://www.varaviksnesfazans.com/
User avatar
murkata
Veteran
Veteran
 
Posts: 3087
Images: 24
Joined: 13 Jan 2010, 12:40
Location: Liepāja, DR

Re: Gribu fotografēt suņus

Postby Nira » 29 Sep 2010, 09:47

Lauva, murkata, OrlandoSeaHorse, patiešām žēl, bet diemžēl braukt tik tālu nevaru. Varbūt tiešam sanāks vasara, bet es nevaru prognozēt vai sludinājums vēl būs aktuāls. Ceru ka būs. :)
Adzenda, uzrakstīju jums uz e-pastu. Ceru ka būs labs laiks un viss izdosies.
Dinciks, adžiliti redzēju. Ar prieku pamēģinātu fotografētu to. :)

Tiem kuri uzrakstīja man private message, nezinu kāpēc bet man neizdodas jums atbildēt (neredzu kur to var izdarīt, tāpēc rakstu šeit).

Gilroy, ar prieku pie jums atbrauktu. Esmu brīva šo sestdien (no 12) un nākošas brīvdienas. Rakstiet kāda diena jūs esat brīvi.
Silverequs, es redzēju jūsu profila kā jums ir bulterjers. Baidos kā es nevarēšu viņu nofotografēt. Zinu kā droši vien visi šausmas stāsti par tiem suņiem ir mēli, bet man no tādiem suņiem ir bail. Ceru ka pēc kāda laika, kad man jau būs pieredze ar suņiem, es pie jums atbraukšu, bet tagad es to izdarīt nevaru. Es nekāda gadījuma negribu apvainot jūs vai jūsu suni, tāpēc piedodiet mani ja kas. :)

Izrodas ka mans e-pasts negrib saprast garumzīmes un mīkstas skaņas (viņš tur liek jautājumu zīmes un ir diezgan sarežģīti saprast kas ir rakstīts), tāpēc ja jūs tur rakstiet, es lūdzu rakstīt bez tam.
Par izstadi SKONTO es dzirdēju, bet tur laikam viss notiks iekša kur izdarīt labas bildes ir sarežģīti (mans fotoapparats nav tik labs lai to izdarīt). Vai es kludos?
Nira
Baby
Baby
 
Posts: 66
Joined: 28 Sep 2010, 21:50
Location: Marupe, Latvia

Re: Gribu fotografēt suņus

Postby onetouchspark » 29 Sep 2010, 09:59

Nira wrote:Silverequs, es redzēju jūsu profila kā jums ir bulterjers. Baidos kā es nevarēšu viņu nofotografēt. Zinu kā droši vien visi šausmas stāsti par tiem suņiem ir mēli, bet man no tādiem suņiem ir bail. Ceru ka pēc kāda laika, kad man jau būs pieredze ar suņiem, es pie jums atbraukšu, bet tagad es to izdarīt nevaru. Es nekāda gadījuma negribu apvainot jūs vai jūsu suni, tāpēc piedodiet mani ja kas. :)



Pēc kāda laika paši smeseties par rakstīto :kanepe:
User avatar
onetouchspark
Junior
Junior
 
Posts: 642
Images: 97
Joined: 23 Jan 2010, 16:00
Location: Riga

Re: Gribu fotografēt suņus

Postby energy » 29 Sep 2010, 10:07

Nira wrote:Tiem kuri uzrakstīja man private message, nezinu kāpēc bet man neizdodas jums atbildēt (neredzu kur to var izdarīt, tāpēc rakstu šeit).

Man liekas, ka pm varēja sūtīt tikai tad, kad bija vismaz 3 posti forumā. Iepostojiet un pemēģiniet tad sūtīt pm.
User avatar
energy
Intermediate
Intermediate
 
Posts: 1532
Joined: 29 Jan 2010, 15:19
Location: Liepāja

Re: Gribu fotografēt suņus

Postby Nira » 29 Sep 2010, 10:10

Droši vien ka smiešos, ceru ka ta un būs. :) Jo ar galvu saprotu ka tas viss ir aizspriedumi, bet kādas bailes ir. Ceru ka tas ātri paies. :)
energy, paldies, tagad meģinašu.
Izdevas! :)
Nira
Baby
Baby
 
Posts: 66
Joined: 28 Sep 2010, 21:50
Location: Marupe, Latvia

Re: Gribu fotografēt suņus

Postby silverequs » 29 Sep 2010, 10:37

Nu paldies liels! Vismaz kāds man atvēra acis uz to ka mans suns ir agresīvs un rauj nost skalpus! Es līdz šim to nezināju! :pilnmeness: Jūtos dziļi aizskarta! Varbūt tad laicīgi pierakstīt, kādas šķirnes Jūs fotografējat!
http://www.silverequs.webs.com
http://www.ambrosius.webs.com
I'm living in an age, that calls darkness light...
User avatar
silverequs
Intermediate
Intermediate
 
Posts: 1894
Images: 1
Joined: 13 Jan 2010, 13:00
Location: Rīga, centrs

Re: Gribu fotografēt suņus

Postby maksis » 29 Sep 2010, 10:42

silverequs
Lieki šoreiz bija apvainoties, imho. Cilvēks taču speciāli uzrakstīja, ka pagaidām nevar tikt galā ar savām bailēm, bet tic, ka tie ir vnk aizspriedumi...
Дети, собаки, мужья - это все иногда так неудобно. А без них, любимых, так невозможно. ((c)К.М.)
User avatar
maksis
Champion
Champion
 
Posts: 2505
Joined: 13 Jan 2010, 12:57

Re: Gribu fotografēt suņus

Postby sidzeja » 29 Sep 2010, 10:53

silverequs wrote:Nu paldies liels! Vismaz kāds man atvēra acis uz to ka mans suns ir agresīvs un rauj nost skalpus! Es līdz šim to nezināju! :pilnmeness: Jūtos dziļi aizskarta! Varbūt tad laicīgi pierakstīt, kādas šķirnes Jūs fotografējat!

Man ar liekas, ka tas bij nevietā, jo nav jau runa tieši par konkrētu tavu suni, bet vnk cilvekam bail no bulīšiem un? :pilnmeness: Man ar patīk var teikt visi suņi, bet man ir bail no vienas konkrētas škirnes, jo tādas šķirnes pārstāvis mani sakoda bērnībā un es neko nevaru padarīt raustos no viņiem un viss ,kaut arī bieži sastapti tādi foršuli, bet es tik varu ar acīm paskatīties, iet klāt un bužināt nav man velmes un es neuzskatu, ka tapēc aizskaru, kādu cilvēku, kam ir šī šķirne, jo man lūk no viņiem bail :jaut:
User avatar
sidzeja
Puppy
Puppy
 
Posts: 415
Joined: 13 Jan 2010, 21:56

Re: Gribu fotografēt suņus

Postby Nira » 29 Sep 2010, 11:04

silverequs, es atvainojus ja es jus apvainoju. Es patiešam to negribeju izdarīt un es nekur nerakstiju, ka jums ir suns, kurš ir "agresīvs un rauj nost skalpus". Es vienkarši esmu cilvēks kuram nav nekadas pieredzes ar suniem un manuprāt tas ir normāli ka man ir kaut-kadas bailes. Fotografešana ir mans hobijs, man tas nes prieku un būs tizli, ja es atbraukšu fotografēt kādu suņi no kura es baidos. Vēlreiz piedodiet, kaut gan es nesaprotu kāpēc jūs esat tik aizskarti.
Kāpēc es baidos? Tāpēc ka kad man bija 5 gadi es redzeju ka bulterjers saplesa kaķi. Es saprotu ka suns nav vainīgs, tas viņam laikam ir instinkts. Bet man bija 5 gadi un man tas bija šoks. Tāpēc man ir tas bailes. Es atkartoju ka es nevienu negribu aizkart, vienkarši tagas es vēl nesmu gatava būt tuvu tadam suņim. Es ceru ka tas bailes paies, bet tagad atvainojiet es to izdarīt nevaru.
Nira
Baby
Baby
 
Posts: 66
Joined: 28 Sep 2010, 21:50
Location: Marupe, Latvia

Re: Gribu fotografēt suņus

Postby onetouchspark » 29 Sep 2010, 11:15

Pilnīgi visās šķirnēs ir suni, kuri dzen kaķus. Tas, ka Jūs to neredzējat - neko nemaina. Varat sākt baidīties no visiem pārējiem arī :huh:
User avatar
onetouchspark
Junior
Junior
 
Posts: 642
Images: 97
Joined: 23 Jan 2010, 16:00
Location: Riga

Re: Gribu fotografēt suņus

Postby Nira » 29 Sep 2010, 11:28

Es atkartoju ka man bija 5 gadi. Kad 5 gadu bērns redz kā suns nogalina kaķi (ta ka pec tam visur bijs asinis), tad manuprāt ir pavisam normali baidities no tadas šķirsnes. Jā, es saprotu, ka tas ir muļķīgi, ka visi suņi ir dažadi, ka es tagad runaju par stereotipiem, bet tā ir. Ja to kaķi nogalinatu kads cits suns, es baiditos no viņa. Es nevaru tam palidzēt. Man vienkarši vajag laiku, lai parvarētu savas bailes. Bet man ļoti gribas to izdarīt un to nevar izdarīt vienkarši ignorejot tās. Bet satikt bulterjeru tagad es ne esmu gatava, vispirms es gribētu sakt justies drošai ar citam šķirsnem.
Es ne vienu negribu aiztikt, es vienkarši stāstu par manu situaciju. Es esmu parliecināta ka visi jūsu suņi ir brinišķīgi, bet es vienkarši nejutos droši satikt bulterjeru/
Last edited by Nira on 29 Sep 2010, 11:31, edited 1 time in total.
Nira
Baby
Baby
 
Posts: 66
Joined: 28 Sep 2010, 21:50
Location: Marupe, Latvia

Re: Gribu fotografēt suņus

Postby madzhy » 29 Sep 2010, 11:30

Nu nez, vismaz es, kā bulterjera saimniece Niras paziņojumu uztveru ar sapratni, galugalā, tika pieklājīgi paziņots par savām bailēm, un katram mums ir sava baile par kaut ko un brīva izvēle, ko darīt un ko nedarīt!
Kaut varbūt arī pirmajā mirklī gribējās šitā :apcelta: , bet nu katram savs!
Nira, viss štokos, fotogrāfējiet šķirnes, no kurām nav bail, un varbūt līdz ar suņu fotogrāfēšanas pieredzi kādreiz pienāks reize, kad sadūšosieties mest izaicinājumu savām bailēm - pafočēt arī bulterjeru , un ja tā notiks, tad visticamāk, aizspriedumi nokritīs kā smagi aizskari un pretī saņemsiet slapjas bučas! :jaa: :dejosuns:

P.S. Bildes tiešām skaistas!!
I named my dog Stay so I can say, "Come here, Stay. Come here, Stay." (Steven Wright)
User avatar
madzhy
Junior
Junior
 
Posts: 605
Images: 20
Joined: 13 Jan 2010, 12:51
Location: LV

Re: Gribu fotografēt suņus

Postby Demix » 29 Sep 2010, 11:32

Nira
Ļoti skaistas bildes un prieks,ka cenšaties rakstīt latviski,ir dažas kļūdiņas,bet visu var saprast lieliski :) Es ieteiktu pafotografēt(treniņam)izstādi Skonto hallē 30.31.oktobrī(parasti iekšā bildes sanāk labas tikai ar labu kameru),tur būs ļoti liels skaits dažādu šķirņu suņu,tur Tu varētu arī sevi iedrošināt nebaidīties no suņiem,ja tavs hobijs ir suņu fočēšana,tad būtu labi,ja Tu no viņiem nebaidītos ;) :foto:
User avatar
Demix
Veteran
Veteran
 
Posts: 4091
Joined: 13 Jan 2010, 21:38
Location: Lielvarde

Re: Gribu fotografēt suņus

Postby dresetajs » 29 Sep 2010, 11:33

silverequs, nav ko aizvainoties! Tieši tapēc manuprāt bulterjeru saimniekiem šobrīd varētu būt misija- parādīt sabiedrībai, ka bulterjeri normālie, adekvātie un labsirdīgie pret cilvēkiem suņi. Šīs piemērs nav vienīgais- nu ir tā nelaba slāva buļkam, baidas parastie cilvēki no viņiem. Un jūsu spēkos mainīt situāciju- rīkojot visādus pasākumos, kur varētu redzēt un saskarties ar labi audzinātiem bulterjeriem, kuri māk parādīt ne tikai vispārējo paklausību, bet arī ko jautru 8-)
Jūs neticēsiet, cik ātri mainīsies cilvēku attiecība, kad viņi redzes jautrie trīki buļku izpildījumā! :nadzinji: :jaa:
User avatar
dresetajs
Veteran
Veteran
 
Posts: 4743
Joined: 15 Jan 2010, 09:45
Location: Rīga, Ķengarags

Re: Gribu fotografēt suņus

Postby madzhy » 29 Sep 2010, 11:38

Negribēju novirzīties no tēmas, bet te viena mūsu bildīte profilaksei nākotnē jeb kā P.S.: ;)
http://s58.radikal.ru/i161/1009/b8/0b1a5164d738.jpg
I named my dog Stay so I can say, "Come here, Stay. Come here, Stay." (Steven Wright)
User avatar
madzhy
Junior
Junior
 
Posts: 605
Images: 20
Joined: 13 Jan 2010, 12:51
Location: LV

Next

Return to Citi jautājumi

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests