Bezšķirnes / Non-breed

Dog Breeds

Re: Bezšķirnes / Non-breed

Postby nezinīte » 02 Nov 2017, 10:15

basketbols, futbols un handbols ir neveiksmīgi izvēlēti nosaukumi.

Nu ne gluži, jo šajā gadījumā tomēr ir vārda pirmā daļa, kas parāda atšķirības. :)

Izlasot abus aprakstus, saprotu tik daudz, ka tas, kas ir "rallijs", tas izklausās drusku vienkāršāks par to otru, kas nav rallijs. :)
nezinīte
Puppy
Puppy
 
Posts: 144
Images: 12
Joined: 08 Aug 2017, 15:14

Share On

Share on Facebook Facebook Share on Twitter Twitter

Re: Bezšķirnes / Non-breed

Postby pixy » 01 Jan 2018, 12:44

Keliņas atskaite par 2017.gadu. OB 2016.gada reitingā otrā vieta - LKF balva saņemta 2017.gadā, kad visi rezultāti saskaitīti un pārbaudīti. Un Grobiņā jūnijā iegūtais "teicami" OB-2 klasē - vērtīgākā balva mūsu sporta mūžā kāda ir bijusi. Veselības dēļ neesam varējušas darboties tā, kā būtu gribējies, bet viņa savu mūža uzdevumu ir izpildījusi un vienalga arī kā ies tālāk - viņa ir pati labākā un gudrākā bezšķirnes sune manā pasaulē :) . Lai visiem bezšķirnīšiem rosīgs un darbīgs 2018.gads, sports pieder visiem, vajag tikai gribēt :alinji: .
Image
User avatar
pixy
Veteran
Veteran
 
Posts: 4118
Images: 0
Joined: 13 Sep 2010, 07:28
Location: mežs

Re: Bezšķirnes / Non-breed

Postby pixy » 01 Jan 2019, 22:29

Šogad Keliņas atskaites par panākumiem nebūs - jo tādu nav. Mūsu sporta karjera ir galā, vecums piezadzies nemanāmi un negaidīti. Plus tūlīt būs divi mēneši kopš brīža, kad tika pārrauta kreisās pakaļkājas krusteniskā saite ar sekojošu operāciju un ļoti ilgstošu atlabšanu, kas vēl ne tuvu nav galā. Tāpēc šogad pavisam cits uzsaukums tiem, kas apzināti vai gadījuma dēļ izšķīrušies par krancīšiem - rēķināties ar to, ka arī šāds bez smalkiem dokumentiem un lielu ciparu iegādāts sunītis var kļūt ļoti dārgs vārda tiešā izpratnē. Esiet gatavi, ka sunīša cenu, iespējams, būs jāpareizina ar desmit vai lielāku ciparu brīdī, kad kaut kas aizies ne tā. Suns nav pirmās nepieciešamības prece, tāpēc pirms tā iegādes vajag apdomāt, vai Tu esi gatavs ziedot simtus un varbūt arī tūkstošus brīdī, kad draugam būs slikti un viņš gaidīs Tavu palīdzību. Tieši tik vienkārši. Un tad, kad ir skaidrs, kad esam - vēl joprojām - sports un apmācība ir domāta visiem, mēs varam doties uz priekšu ar saviem bezšķirnīšiem un sasniegt pietiekami augstas virsontes. Mēs no sporta atvadāmies, bet es būšu priecīga par jebkuru bezšķirnes suni, ko sastapšu Paklausības rallijā, paklausības sportā, adžiliti, kanikrosā, frīstailā, frisbijā vai vēl kādā ar suņiem saistītā sportā :) . Tad nu lai paliek arī te par piemiņu tas, kā "krancis" var strādāt, kā var iet blakus un koncentrēties. Ja kas, arī tagad viņa ir spējīga to darīt tikpat labi, tikai kājas neklausa... Jā, sāpīgi, un ar to arī ir jārēķinās katram - suns noveco ātrāk, nekā mums gribētos. Lai visiem priecīgs jaunais gads un lai vienmēr ir plāni un sapņi, ko piepildīt :rej:
User avatar
pixy
Veteran
Veteran
 
Posts: 4118
Images: 0
Joined: 13 Sep 2010, 07:28
Location: mežs

Re: Bezšķirnes / Non-breed

Postby Volts » 04 Jan 2019, 10:47

pixy wrote:Šogad Keliņas atskaites par panākumiem nebūs - jo tādu nav. Mūsu sporta karjera ir galā, vecums piezadzies nemanāmi un negaidīti. Plus tūlīt būs divi mēneši kopš brīža, kad tika pārrauta kreisās pakaļkājas krusteniskā saite ar sekojošu operāciju un ļoti ilgstošu atlabšanu, kas vēl ne tuvu nav galā. Tāpēc šogad pavisam cits uzsaukums tiem, kas apzināti vai gadījuma dēļ izšķīrušies par krancīšiem - rēķināties ar to, ka arī šāds bez smalkiem dokumentiem un lielu ciparu iegādāts sunītis var kļūt ļoti dārgs vārda tiešā izpratnē. Esiet gatavi, ka sunīša cenu, iespējams, būs jāpareizina ar desmit vai lielāku ciparu brīdī, kad kaut kas aizies ne tā. Suns nav pirmās nepieciešamības prece, tāpēc pirms tā iegādes vajag apdomāt, vai Tu esi gatavs ziedot simtus un varbūt arī tūkstošus brīdī, kad draugam būs slikti un viņš gaidīs Tavu palīdzību. Tieši tik vienkārši. Un tad, kad ir skaidrs, kad esam - vēl joprojām - sports un apmācība ir domāta visiem, mēs varam doties uz priekšu ar saviem bezšķirnīšiem un sasniegt pietiekami augstas virsontes. Mēs no sporta atvadāmies, bet es būšu priecīga par jebkuru bezšķirnes suni, ko sastapšu Paklausības rallijā, paklausības sportā, adžiliti, kanikrosā, frīstailā, frisbijā vai vēl kādā ar suņiem saistītā sportā :) . Tad nu lai paliek arī te par piemiņu tas, kā "krancis" var strādāt, kā var iet blakus un koncentrēties. Ja kas, arī tagad viņa ir spējīga to darīt tikpat labi, tikai kājas neklausa... Jā, sāpīgi, un ar to arī ir jārēķinās katram - suns noveco ātrāk, nekā mums gribētos. Lai visiem priecīgs jaunais gads un lai vienmēr ir plāni un sapņi, ko piepildīt :rej:


:sirsninas2: :rej: :sirsninas:
pixy, tavs teiktais ir tik patiess, cik patiess vien var būt! Nav svarīgi, vai tas ir šķirnes dzīvnieks, vai bezšķirnes- suns vai kaķis, vai.... mēs nesam atbildību no viņa ienākšanas mūsu ģimenē līdz vecumam. Tas ir gan darbs, kuru jāiegulda audzinot, gan materiālie līdzekļi;- viņu vienkārši ir jāmīl. Mani satrauc šie n-tie paziņojumi FB- aizskrēja, atrasts, meklē saimnieku.... Ja tavs suns vai kaķis būs tev blakus, salūta laikā gulēs tev pie kājām, tad viņš nekur nepazudīs!
Volts
Puppy
Puppy
 
Posts: 215
Joined: 18 Jan 2010, 16:57

Previous

Return to Suņu šķirnes

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 21 guests

cron