Mazais delveris - Ringo

Blogs and Chats

Mazais delveris - Ringo

Postby Agita » 28 Aug 2014, 15:55

Laikam sākšu ar iepazīšanos. Mani sauc Agita, man ir 27 gadi un nesen mēs ar draugu kļuvām par maza delvera Ringo saimniekiem.
Pieredzes ar suņiem nebija nekādas. Sākām visu likt pa plauktiņiem, lai izdomātu šķirni. Domas bija dažādas, itkā palikām pie lēmuma – akita. Loģiski, ka viss vienmēr sanāk ne tā kā ieplānots. Stāsts kā tikām pie Ringo ir vienkāršs un klasisks. Drauga mamma, būdama kundze gados nenovaktēja savu kucīti un nu tai bija veseli 6 kucēni, domas par kādu no šiem kucēniem muums nebija,aizbraucām ciemos tikai paskatīties kucēnus un mājās aizbraucām ar Ringo. Cik klasisks stāsts! Ringo priekšteči nav zināmi nevienam. Viņš ir vidēji liela auguma kucēns, īsspalvains, melnbrūns ar baltiem plankumiem, nokarenām ausīm un operdziedātāja cienīgu balsi.
Paņemot suni sajēga bija tikai tik daudz, ka viņam esot 4 kājas, aste, viņš ir maziņš un šausmīgi mīlīgs. Tieši šī ir vistipiskākā kļūda. Kucēns likās tik jauks. Kas ta tur liels – pāris apgrauzti krēsli, dažas grāmatas, ja grib, lai iet visur kur viņam gribās, nekādu aizliegumu nav. Ha, ja tas viss būtu tik vienkārši. “Aug buciņš aug radziņi”, jeb aug Ringo, aug nedarbi. Kad mazajam delverim, palika 3 ar pus mēneši, viņš kļuva tik pat kā nekontrolējams.Bija pat doma pārdēvēt par Mārilju :D Cik labi, ka jau pirms kucēna iegādes bijām atraduši šo forumu. Lai gan būtu bijis vēl labāk, ja pirms tam būtu viņu netikai atraduši, bet arī izstudējuši. Vienu brīdi sākās izmisums un vērsāmies pēc palīdzības šeit :

Mums ir sekojošas problēmas. To ir diezgan daudz un vairs nezinam, kā ar tām cīnīties. Esam bez gala nelaimīgi. Nekad nedomāju, ka suns var radīt tik daudz problēmas.Dzīvojam daudz dzīvokļu mājā, kaimiņi sāk izteikt pretenzijas, mēs viņus labi saprotam, bet nezinam ko un kā darīt. Ja tā turpināsies, nāksies kucēnu vest uz laukiem

Mūsu kucēns (4 mēneši) kož rokās, dīvānos, kurpēs, visur kur vien tiek klāt. Viņam ir savas mantas, bet tās nav tik interesantas kā mūsējās. Tikko kucēnam aizrāda, viņš sāk raudāt. Smilkst un raud tā, ka mājai "jumts ceļas augšā". Mēģinājām gan viegli uzsist pa purniņu, gan stingri teikt nedrīkst, gan novākt visu ko vien var novākt no kucēna, bet nekas nelīdz. Vienmēr viņš atrod kaut ko, izņemot savas graužamlietas, ko grauzt.

Ja kāds atnāk ciemos, kucēns uzreiz rej un kož viesiem kājās. Liekam viņu citā istabā, bet tas nemazina viņa riešanu un smilkstēšanu.

Vienu viņu atstāt mājās nav iespējams, uzreiz sākas raudāšana, smilkstēšana un riešana. Centāmies radināt pakāpeniski, uz pāris minūtēm. Tikko durvis aizveras sākas milzīga gaudošana.

Draugi mums ieteica ieviest būri. Tas kucēnam nepatīk, nevar paciest ne sekundi. Atkal jau sākas smilkstēšana.

Kad ejam pastaigās katrs garāmgājējs tiek apriets. Ja ierauga suni noguļas, pieplok pie zemes un bez milzīgas bļaušanas no kucēna puses, nav izkustināms.

Nesen bijām aizveduši uz suņu skolu. Man personīgi nepatika, kā tur māca. Suņus raustīja, tikko negribēja pildīt komandu, dabūja sitienu vai pamatīgu rāvienu.


Pateicoties atsaucīgajiem forumiešiem, mēs savas domas mainījām un sākām kucēnu socializēt.

Šī brīža rezultāti mājas apstākļos

Ringo vairs negrauž citas lietas, tikai savas mantiņas. Pa retam kādu čību vai spilvenu
Kājās košana ir 70% izbeigta
Mājās viens var palikt, bet ne ilgāk kā 4 stundas.
Ar citiem suņiem piekrīt spēlēties, līdz spēļubiedrs ierejas. Tad spēle izbeigta un vairs nav pierunājams līdz nākamajai reizei
Mūsu lielākā problēma – BŪRIS. Arī ar to esam gandrīz tikuši galā. Vēl mazliet, mazliet un palikšana būrī būs ja ne superforša, tad vismaz ciešama.

Ne velti, pirms uzskaitīt panākumus, pierakstīju klāt “mājas apstākļos”, socializācijas nolūkos cenšamies Ringo aizstiept visur, kur vien var.
Tieši šo varen jautro, uztraukto un smieklu pilno notikumu dēļ arī arvēru savu blogu, kura galvenais varonis ir vismīlākais nedarbu speciālists pasaulē – Ringo
Image
Agita
Baby
Baby
 
Posts: 21
Joined: 26 Feb 2014, 07:32

Share On

Share on Facebook Facebook Share on Twitter Twitter

Re: Mazais delveris - Ringo

Postby Agita » 28 Aug 2014, 16:13

Svinības viesunamā.

Nesen manai radiniecei bija kāzas, svinības noritēja viesunamā.Socializācijas nolūkos paņēmām Ringo līdzi. Diez ko ļaunu varētu izdarīt 4 mēnešus vecs kucēns? Protams, ka zinot Ringo superspējas neklausīšanā un nedarbu veikšanā, no pavadas vaļā nelaidām. Tomēr, tas viņam netraucēja izrādīt milzīgu interesi par viesu kurpēm, puķupodiem un neskaitāmajām gaļas platēm uz visiem stūriem. Ringo izspēlējās ar bērniem, nedaudz pabradāja pa ūdeni, un pašā vakarā pavisam noguris gulēja mums pie kājām, zem galda. Lai pavada nebūtu jātur rokās, nolikām to zemē, suns taču guļ. Kļūda! Pēkšņi vienā mirklī ieraudzījām Ringo pie durvīm, kuras par nelaimi bija vaļā. Tikko kā cēlāmies augšā, lai ietu pakaļ Ringo....viņš sāk pilnā ātrumā skriet nezināmā virzienā. Visapkārt mežs, tumsa, līst lietus. Izskrējām ārā, redzamība 0. Pēc tam visi viesi meklēja Ringo pa mežu, krūmiem, visurieni! Nav! Vienkārši – nav! Pēc 3 stundu skraidīšanas vakarkleitās un smokingos lietus laikā, bez lietussarga pa mežu un pļavām, nolēmām atgriezties viesu namā un turpināt meklējumus no rīta. Loģiski, ka tādā paskatā nevienam prāts uz ballēšanos vairs negāja un visi gājām gulēt. Nepaspējām sataisīties, kā pagalmā izdzirdējām kaucienu. To kaucienu nevar sajaukt ar kādu citu. Ringo! Izskrienam ārā. Kā tad – sēž! Viss dubļains, smird pēc s....., bet laimīgs. Secinājums - Ringo pagaidām laist vaļā no pavadas nedrīkst!
Image
Agita
Baby
Baby
 
Posts: 21
Joined: 26 Feb 2014, 07:32

Re: Mazais delveris - Ringo

Postby Agita » 28 Aug 2014, 16:25

Kā Ringo izdemolēja darba istabu

Sensenos laikos, pirms mēneša, es nolēmu ieiet vannā, protams neņemot Ringo līdzi. Kas tu liels - atstāt kucēnu vienu uz stundu? Mantiņas taču ir, tikko atnācām no pastaigas. Itkā vajadzētu gulēt. Tieši tā - itkā. Ieliktu Ringo darba istabā. Tā bija kļūda. Vajadzēja viņu atstāt kaut kur tuvāk, varbūt tad būtu kaut ko dzirdējusi. Skats, kad iegāju izlaist Ringo - Dators nomests, visi vadi izrauti, no skapja visas mapītes un papīri ir izvilkti un apstrādāti pēc Ringo saprašanas, pašam skapītim arī jauns dizains. Puķes sasmalcinātas , zeme izbārstīta, tapetes vietām atplēstas un sienā neliels caurums. Aizkari ar visu stangu atradās uz zemes un galda dizains nedaudz pielabots. Tam visam pa vidu, gulēja atlūzis Ringo. Foto nav, tobrīd man nebija līdz fotogrāfēšanai. Bet ja tā pozitīvi paskatās - galdam jau pus gads, skapītim gads, puķes tur vispār var nebūt, tapetes jau bija, kad ievācāmies, jauni aizskari netraucētu. Vienīgi dators bija pilnīgi jauns, nu un dokumenti arī bija vēl derīgi. Bet vismaz Ringo beidzot guļ.
Secinājums - pagaidām nedrīkst Ringo atstāt vienu kādā istabā.
Risinājums - būris.
Image
Agita
Baby
Baby
 
Posts: 21
Joined: 26 Feb 2014, 07:32

Re: Mazais delveris - Ringo

Postby fedelta » 28 Aug 2014, 16:38

Nu jautri jums visiem iet :jautri: Es laikam būtu tur pat apkritusi sunim blakus ieraugot jauno istabas interjeru.

Mazais demolētājs :viltigs: , bet no otras puses - Jums nekad nav garlaicīgi. :kanepe:
Sunim piemīt skaistums bez iedomības, spēks bez uzpūtības, drosme bez nežēlības un visi cilvēka tikumi tikai - bez grēkiem...
Image
Image
User avatar
fedelta
Intermediate
Intermediate
 
Posts: 1536
Images: 25
Joined: 13 Aug 2013, 21:47
Location: Jelgava

Re: Mazais delveris - Ringo

Postby Agita » 28 Aug 2014, 16:40

Ringo zooveikalā

Suns jāsocializē. Pareizi? Pareizi.Uz zooveikalu iepirkt jaunās mantiņas iesim kopā ar suni. Ieraugot Ringo pārdevējas viņu pacienāja ar kārumiem un teica, lai laižam pastaigāties. Doma noteikti nebija laba, bet zooveikals atradās atsevišķā mājā, nekā bīstama nav,ja jau mājās Ringo negrib palikt viens, tad nedarīs to arī te un noteikti skries mums pakaļ. Tieši tā arī bija. Ringo mums staigāja pakaļ, neko neiaztika. Vienu brīdi, gan aizstaigāja līdz papagaiļu būrim, bet tad nobijās un uzreiz atskrēja pie mums. Kad mantiņas bija izvēlētas, gribējām pielikt Ringo pie pavadas. Še tev! Tikko kā gribējām paņemt aiz kakla siksnas, sāka skriet, domāja, ka mēs gribam dauzīties. Tas nebija ilgi. Saķērām un tikko kā gribējām likt pie pavadas, pa durvīm ienāca kāds vīrietis.Siksniņa izslīdēja un Ringo taisnā ceļā devās uz izeju.Pretī pagalms, pagalmā peļķes, peļķēs pīles. Forši! Ringo ar joni viņām pakaļ, izskraidījās pa peļķēm un tad laimīgs atgriezās pie mums, nemaz nejusdamies slikti, par to, ka mēs skraidījām apkārt milzu peļķei satrukušies līdz vajprātam un saucām Ringo.
Secinājums - Nelaist Ringo vaļā no pavadas


Jo vairāk es domāju par viņa sastrādātajiem nedarbiem, jo vairāk tos atceros. Varētu rakstīt un rakstīt, jo vismaz 1 dienā noteikti tiek sastrādāts.
Image
Agita
Baby
Baby
 
Posts: 21
Joined: 26 Feb 2014, 07:32

Re: Mazais delveris - Ringo

Postby Agita » 28 Aug 2014, 16:44

fedelta wrote:Nu jautri jums visiem iet :jautri: Es laikam būtu tur pat apkritusi sunim blakus ieraugot jauno istabas interjeru.

Mazais demolētājs :viltigs: , bet no otras puses - Jums nekad nav garlaicīgi. :kanepe:



Jautri, jautri. Interjers bija šokējošs. Izmaksas arī nebija mazas 1700 eiro :histerija:

Sākumā mums tas viss likās jauki, pēc tam tas viss tā nogurdināja un iedzina izmisumā. Bet tagad, viņa nedarbi liekas interesanti un tieši tā - nekad nav garlaicīgi :kanepe:
Image
Agita
Baby
Baby
 
Posts: 21
Joined: 26 Feb 2014, 07:32

Re: Mazais delveris - Ringo

Postby fedelta » 28 Aug 2014, 16:47

1700eiro


Oho, nevāja summiņa :soks:
Sunim piemīt skaistums bez iedomības, spēks bez uzpūtības, drosme bez nežēlības un visi cilvēka tikumi tikai - bez grēkiem...
Image
Image
User avatar
fedelta
Intermediate
Intermediate
 
Posts: 1536
Images: 25
Joined: 13 Aug 2013, 21:47
Location: Jelgava

Re: Mazais delveris - Ringo

Postby zukins » 28 Aug 2014, 16:57

Jautri jums iet :D Garlaicīgi noteikti nav!
Ieteikums, ja suns nedodās rokās - mūciet no viņa! Pasauciet, pievērsiet sev viņa uzmanību - un mūciet prom, lai suns skrien jums pakaļ :)
User avatar
zukins
Junior
Junior
 
Posts: 556
Images: 14
Joined: 13 Jan 2010, 15:36
Location: LV & LUX

Re: Mazais delveris - Ringo

Postby Agita » 28 Aug 2014, 17:06

fedelta wrote:
1700eiro


Oho, nevāja summiņa :soks:


Jā. Tā bija kļūda - ielikt viņu tieši darba istabā. Virtuvē būtu mazākas sekas


Vēl viens Ringo nedarbs

Ringo uz televizors

Kādu vakaru skatijāmies filmu,un Ringo, kā uzticams draugs, kurš nekad nepamet savus saimniekus (Ar izņēmumiem), "skatījās" ar mums.Reklāmas pauzē aizgājām uz citu istabu, bet Ringo palika tur pat. Pēkšņi izdzirdējām blīkšķi. Aizskrējām uz istabu un skatamies - kā tad! Ringo uzkāpis uz kastēm, tad uz skapīša un nogāzis televizoru. Par laimi ne televizoram, ne Ringo nekas nenotika. ^^
Secinājums - Nevajag atstāt kucēnu vienu istabā, kur viņš var ar kaut ko savainoties vai kaut ko savainot
Image
Agita
Baby
Baby
 
Posts: 21
Joined: 26 Feb 2014, 07:32

Re: Mazais delveris - Ringo

Postby Agita » 28 Aug 2014, 17:07

zukins wrote:Ieteikums, ja suns nedodās rokās - mūciet no viņa! Pasauciet, pievērsiet sev viņa uzmanību - un mūciet prom, lai suns skrien jums pakaļ :)


Paldies. :) Parasti tajā brīdī ir stress, ka tagad viņu nevar noķert un rodas reākcija -skriet viņam pakaļ pēc iespējas ātrāk.
Image
Agita
Baby
Baby
 
Posts: 21
Joined: 26 Feb 2014, 07:32

Re: Mazais delveris - Ringo

Postby fedelta » 28 Aug 2014, 18:37

Nu viņš taču ir riktīgs piedzīvojumu meklētājs un riktīgs nazis uz nedarbiem.

Man laikam jau tāda veida jautrība sen jau būtu sākusi apnikt. :jautri:
Sunim piemīt skaistums bez iedomības, spēks bez uzpūtības, drosme bez nežēlības un visi cilvēka tikumi tikai - bez grēkiem...
Image
Image
User avatar
fedelta
Intermediate
Intermediate
 
Posts: 1536
Images: 25
Joined: 13 Aug 2013, 21:47
Location: Jelgava

Re: Mazais delveris - Ringo

Postby Māra » 28 Aug 2014, 19:24

Es sāku jukt prātā jau no lasīšanas vien. :pagalvu:
No sirds apsveicu ar izcilu nervu sistēmu, tas tiešām ir kaut kas nenovērtējams. :dejo:
Protams - veiksmi audzināšanā, ar prieku lasīšu kā Jums izdodas ar rakari tikt galā! (:
If salukis could talk, they wouldn't talk to us.
User avatar
Māra
Champion
Champion
 
Posts: 2585
Joined: 22 Jun 2014, 18:52
Location: Rīga.

Re: Mazais delveris - Ringo

Postby Agita » 28 Aug 2014, 20:42

Māra wrote:Es sāku jukt prātā jau no lasīšanas vien. :pagalvu:
No sirds apsveicu ar izcilu nervu sistēmu, tas tiešām ir kaut kas nenovērtējams. :dejo:
Protams - veiksmi audzināšanā, ar prieku lasīšu kā Jums izdodas ar rakari tikt galā! (:


Paldies, dzīvē ar Ringo veiksme noteikti noderēs.

Manas emocijas ieraugot kārtējo nedarbu, noteikti nav pozitīvas. Paiet laiks un dusmas pāriet. Un tad par to var arī uzrakstīt un atcerēties arī ar humoru :)

fedelta wrote:Nu viņš taču ir riktīgs piedzīvojumu meklētājs un riktīgs nazis uz nedarbiem.

Man laikam jau tāda veida jautrība sen jau būtu sākusi apnikt. :jautri:


Ir, ir. Ringo patīk, kad noteik, kas jautrs. Vienkārši gulēt un būt paklausīgam sunim, viņaprāt, nemaz nav jautri.

Pagaidām viņam vēl tikai 4 mēneši. Ir bijis, kad tas nokaitina. Piemērs. Ringo atkal izdomā veidu kā aizmukt, es viņu pus stundu ķerstu pa parku, man apnīk un es dusmīga eju prom. Tad Ringo nesaprot, kas notiek un sāk iet meklēt jautrību citur, pie bērniem, cilvēkiem. Tikko kā gribu viņu noķert atkal tas pats. Tieši tāpēc, nelaižu viņu vaļā no pavadas, bet nometu pavadu zemē. Tas gan man ļoti nepatīk, jo pavada ātri novazājas. :(
Image
Agita
Baby
Baby
 
Posts: 21
Joined: 26 Feb 2014, 07:32

Re: Mazais delveris - Ringo

Postby Agita » 28 Aug 2014, 20:44

Šīs dienas nedarbs

Ringo un kārtējā pārgrauztā pavada

Pastaigas laikā, parkā, satikām kādu sievieti ar 14 gadus vecu sunīti. Apstājāmies parunāties. Visai loģiski, ka sunīte negribēja skriet un spēlēties ar Ringo, tāpēc “nabaga” Ringo bija vien reiz dzīvē jāpasēž mierīgi. Biju palaidusi garām momentu kā Ringo to izdarīja, bet te pēkšņi, skatos. Daļa pavadas ir man rokā, daļa garājas pie Ringo siksniņas un viņš sraida apkārt. Pirmajā mirklī gribēju skriet pakaļ, taču tad atcerējos, ka jāskrien uz otru pusi. Noslēpos aiz koka. Ringo sāka kaukt pa visu parku un mani meklēt. Tiklīdz viņš mani atrada, atkal sākās bēgšana. Tā 5 reizes, līdz Ringo apstājās nokārtot dabiskās vajadzības un es viņu noķēru.


Mēs spriedelējām, ka, kad Ringo paaugsies, vajadzēs likt skriet blakus ritenim. Iedomājos skatu, kad Ringo kaut ko ieraudzīs un paraus mani. Es visā ātrumā ielidošu kokā, Ringo aizskries, es atkal viņu ķerstīšu un tā beigsies mūsu brauciens.
Image
Agita
Baby
Baby
 
Posts: 21
Joined: 26 Feb 2014, 07:32

Re: Mazais delveris - Ringo

Postby Agita » 28 Aug 2014, 20:44

Izmisīgi centos atcerēties Ringo pirmo nedarbu. Galvā nāca dažādas idejas, līdz beidzot, atcerējos pašu pirmo.


Ringo pirmais nedarbs

Tas tika veikts pa ceļam uz mājām. Lietas priekš suņa saporktas nebija. Arvērtā kartona kastē ielikām segu, suni un braucām. Tovakar Ringo veica savu pirmo nedarbu. - sažļembāja (ne sagrauza) blakus esošo drošības jostu, niecīgi, bet tomēr :D
Image
Agita
Baby
Baby
 
Posts: 21
Joined: 26 Feb 2014, 07:32

Re: Mazais delveris - Ringo

Postby Agita » 28 Aug 2014, 20:52

Mums ienāca prātā uzskaitīt, cik daudz ir iznīcinājis Ringo.

Vismaz 6 pavadas,
3 kalasiksnas,
neskaitāmas mantiņas,
2 tepiķus,
apgrauzis auto sēdekli,
pagaršojis visas mēbeles,
sagrauzis fotoaparātu,
neskaitāmas kurpes
un

Agita wrote:Skats, kad iegāju izlaist Ringo - Dators nomests, visi vadi izrauti, no skapja visas mapītes un papīri ir izvilkti un apstrādāti pēc Ringo saprašanas, pašam skapītim arī jauns dizains. Puķes sasmalcinātas , zeme izbārstīta, tapetes vietām atplēstas un sienā neliels caurums. Aizkari ar visu stangu atradās uz zemes un galda dizains nedaudz pielabots.


Noteikti esmu ko aizmirsusi.

Tagad gan situacija ir manāmi uzlabojusies. Ringo vairs tik daudz negrauž, spēlejas ar savām mantām.Nedarbu ar vars nav katru dienu. Liels palīgs ir būris, pie kura Ringo vēl mācās pierast.

Pēdējais jaunums. Pamanīju,ka Ringo tā kā taisās celties viena auss. 4 mēnešu vecumā vēl var piecelties ausis, vai vairs jau ne? :jaut:
Image
Agita
Baby
Baby
 
Posts: 21
Joined: 26 Feb 2014, 07:32

Re: Mazais delveris - Ringo

Postby fedelta » 28 Aug 2014, 20:56

Silti iesaku iemācīt viņu atsaukties jau kucēna vecumā, pēc tam tas ir ļoti, ļoti grūti izdarāms (no personīgās pieredzes).

Skriešanai pie riteņa var palīdzēt purna siksna (pieaugušam sunim, protams) un cena ar nav grandiozi liela.

Par pavadas novazāšanos - piekrītu, bet tam man ir atvēlēta 1 pavada un, ja plānoju suni palaist paskriet, tā, lai pēc pāris metriem nav jāsauc blakus, ņemu to līdz.
Sunim piemīt skaistums bez iedomības, spēks bez uzpūtības, drosme bez nežēlības un visi cilvēka tikumi tikai - bez grēkiem...
Image
Image
User avatar
fedelta
Intermediate
Intermediate
 
Posts: 1536
Images: 25
Joined: 13 Aug 2013, 21:47
Location: Jelgava

Re: Mazais delveris - Ringo

Postby fedelta » 28 Aug 2014, 20:59

Agita wrote:Pēdējais jaunums. Pamanīju,ka Ringo tā kā taisās celties viena auss. 4 mēnešu vecumā vēl var piecelties ausis, vai vairs jau ne? :jaut:


Džokeram ausis kucēnvecumā cēlās pēc garastāvokļa - vienu dienu viena, vienu otra, līdz brīdim kamēr abas bija stāvus augšā. Bet nu Ringo vecākiem ausis ir nokarenas vai ne? (ja, protams, tas ir zināms) Pēc tā var spriest kāds apmēram būs ausu veids (nokarenas vai stāvas) kucēnam.
Sunim piemīt skaistums bez iedomības, spēks bez uzpūtības, drosme bez nežēlības un visi cilvēka tikumi tikai - bez grēkiem...
Image
Image
User avatar
fedelta
Intermediate
Intermediate
 
Posts: 1536
Images: 25
Joined: 13 Aug 2013, 21:47
Location: Jelgava

Re: Mazais delveris - Ringo

Postby Agita » 28 Aug 2014, 21:02

fedelta wrote:Silti iesaku iemācīt viņu atsaukties jau kucēna vecumā, pēc tam tas ir ļoti, ļoti grūti izdarāms (no personīgās pieredzes).


Ui, aizrāvos ar sava delvera nedarbiem un aizmirsu pierakstīt parkomandām. Mājās pilda "surp", "sēdi", "guli" un pašlaik apgūstam "vieta", kas nozīmē būrī. Bet ārā viņš klausa tikai sēdi. Cenšamies mācīties arī ārā, pagaidām rezultāts uz nākšanu ir bijis divas reizes, kas nav ne daudz, ne maz. Mums tomēr daudz to problēmu, risinam palēnām, bet efektīvi.
Image
Agita
Baby
Baby
 
Posts: 21
Joined: 26 Feb 2014, 07:32

Re: Mazais delveris - Ringo

Postby Agita » 28 Aug 2014, 21:04

fedelta wrote:Džokeram ausis kucēnvecumā cēlās pēc garastāvokļa - vienu dienu viena, vienu otra, līdz brīdim kamēr abas bija stāvus augšā. Bet nu Ringo vecākiem ausis ir nokarenas vai ne? (ja, protams, tas ir zināms) Pēc tā var spriest kāds apmēram būs ausu veids (nokarenas vai stāvas) kucēnam.


Ringo mātei bija tipiskas lauku sunīša ausis Daļēji nokarenas, stāvas, bet galiņi uz leju. Tēvam stāvas. Tā kā mēs ļoti ceram, ka Ringo ar būs stāvas :pastaiga:
Image
Agita
Baby
Baby
 
Posts: 21
Joined: 26 Feb 2014, 07:32

Next

Return to Blogi un tērzētavas

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 21 guests