Tātad, pēc garā ievada īss jautājums - kādi ir pēdejā mēneša sakari baltinet data klientiem?

agrita wrote:Man māsai ir Baltinet Data, un šī i nesūdzās. Sparīgi turās pie viņa un citu nemaz i negrib.
undd wrote:Vai kādam ir bijusi līdzīga pieredze un ko šādos gadījumos parasti dara? Vakar vakarā pēkšņi pārtrūka filma ar norādi, ka fails nav atrasts, jāpārstartē lapa. Kad to izdarīju, man filmas vietā atvēra pavisam citu lapu (nezinu, kas tas bija, tāpēc nevienam neiesaku vērt vaļā) haxradio.com un tā verot vaļā jebkuru lapu, rezultāti divi - vai nu šāda lapa ir dzēsta vai haxradio. Cik nu vispār kaut ko no tā sajēdzu, atvienoju datoru no tīkla, izčekoju firewall`u add/remove programs, task manager`i, neko neatrada, kaut ko saspaidīju page info opcijās, tb. bloķēju visu, ko vien piedāvāja nobloķēt saistībā ar šo lapu, pārstartēju datoru, nekas nemainījās. Šitas krāms bija ieviesies gan mozillā gan explorerī. Tā kā bija jau vēls, metu mieru, domāju, ka šodien būs jāsauc meistars, lai tiek ar to galā, bet, lai vai kas tas bija, viņš ir prom.
Hakeris?
OrlandoSeaHorse wrote:Nu, es laikam nebūtu tik droša, ka viņš ir prom. Tagad taču ir visādi, kas ieperinās, ka tu nemaz nezini, un sēž klusiņām un gaida, kad tu i-net bankā savus miljonus sāksi piekārtot.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests