lauva wrote:divi maisi ar Lukullus izēsti, jāsaka godīgi - nav mums un vairs nepirkšu.
lauva wrote:garšot jau garšo, balodīšus nelaiž, bet ar to arī viss beidzas.
Ja neskaita to,ka tās granulas ir citādākas, viņas rada baigo aplikumu uz zobiem, sairst,kad tiek ēstas,līdz ar to visa virtuve un māja ir barības drupačās.
pa otru galu iznāk ārā tik pat daudz, cik apēsts, barība nerada sunim sāta sajūtu, līdz ar to vairāk ēd, bet krītas svarā, jo nekas no tā uzņemts netiek, acis tek kā tecējušas un smird elpa.
Linda B. wrote:Raw neesat apdomājuši?
Henriete wrote:Paldies par ieteikumiem. Es gan vienmēr lasu sastāvus, priekš mums tas ir ļoti svarīgi. Vairāk gan mainot brendu. Ja mainu tikai brenda virzienu (aktīvam, sensitive utt), tad jau atšķirās tur principā tikai garšiņa.
Vēljoprojām gaidu atsauksmes par Brit Care, man FB lielākā daļa rekomendēja Premium sēriju, ieteica to.
Grinch wrote:Labvakar. Gribētos dzirdēt jūsu domas par sauso barību Vācu aitu sunim, kādu ražotāju ieteiktu lietot un kāpēc? . Šis ir mans pirmais VAS pašlaik lietoju Meradog junior 2. Ko jūs sakāt par šo ražotāju vai labāk izvēlēties ko citu? Manam sunim 7 mēneši!
Return to Suņu kopšana un barošana
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests