Protams, tie reitingi nav absolūtie rādītāji.. Bet, piemēram, tas, ka Hills un Royal Canin visā pasaulē nav uz pusi tik populārs, kā LV, ir skaidrs.. Citviet pasaulē tāda Acana augstāk kotējās par tām (aiz Canidae un Orijen). Tāpat arī man nebija brīnums, ka pēc tam viena no barībām, kas seko, ir arī Arden Grange, neskatoties uz to, ka LV tā ir mazpopulāra barība. Par Mera dog neko nezinu, es vispār tagad esmu nedaudz atgājusi no sausajām barībām, jo savējo jau 9 mēn. baroju ar naturālo.

Tagad gan gribu atkal pāriet uz sauso vismaz kā
backgroundu, (50/50- varbūt kādam tas neliekas ok, bet negribas savu barot vai nu tikai ar konservantiem, vai nu tikai ar līdz galam nesabalansētu naturālo) bet tās barības, par kurām domāju interesēties, visas ir 1*..

Tajā pašā laikā es galīgi neteiktu, ka tas pats Happy dog vai Cibau būtu 1* barības kopā ar Pedigree (vnk Pedigree acīmredzot nevarēja ielikt zemāku vērtējumu

). Lai vai kā, apčekojot arī citas līdzīgas lapas, tai skaitā neamerikāniskas, Canidae un Orijen diezgan nemainīgi turās augšpusē- protams, ar lērumu citu barību (topā visādas
naturālas formulas). Protams, lielāko daļu mēs šeit LV nemaz nevaram dabūt.