Murcene wrote:Linda B. Katram jau ir savs liktenis un no tā neizbēgsi. Arī saslimt var jauns suns un aiziet.. visādi gadās.

.
Murcene, arii es savu iisto Pirmo suni tragjiski zaudeju jaunu, tikai divus menesus pec vinja otraas dzimsanas dienas. Saapj joprojam un atceros es vinu katru dienu. Shis bija viens no skumjaakajiem briiziem manaa dziivee, tas kam es izgaaju cauri,to nevar vaardos izstastit, man bija loti gruuti to pardzivot, es toreiz vainoju tikai un vienigi sevi,bet man bija daudz labu cilveku apkart,kas palidzeja, tai skaitaa arii mana sunja audzetaja (Linda noteikti tagad shausmas sakjer galvu) palidzeja attapties un atstat to visu pagaatnee, jo ta nebija mana vaina.
Tapec
LindaB apgalvojums, par to ka visi cilveki,kuru suni mirst jauni, ir bezatbildiigi ir vienkarsi shokejoss!!!

Linda,cik sunus tu esi zaudejusi,un kaa tu juties? Tad vari iedomaties kaa ir justies zaudejot jaunu suni,veseligu,skaistu,kura ir ieguldits tik daudz darba,liidzeklju un neizmerojamas milestibas! Cilveks pie vesela sapraata nekad labpratigi nepieljaus sava miileetaa,lolotaa suna naavi.
Murcene, es tev veelu atrast jaunu raseliiti,kas ienesiis tavaa dziivee tik pat daudz prieka un laimes,cik ienesa Dzekins.
Par taam masiinaam-viens no maniem springeriem ari bija kaa uzburts uz masiinaam,taagd tas ir paargajis,vai nu pienjemis praataa,vai palidzeja komanda 'leave it' katru reizi kad bijam pie cela un vins raavaas uz masiinu.
Atvainojos,nav man diemzel garumziimju