Esiet visi šeit laipni gaidīti un ceru, ka uzradīsies arī citi staffsaimnieki forumā

Tātad ZIPA, jeb pilnā vārdā Rioghnach Isana Ringstarstaff. Zipa ir Amerikāņu stafordšīras terjers. Vārdiņš Zipa cēlies no "ZIPO" šķiltavām un ir ļoti piemērots mūsu hiperaktīvajai meitenei, viņa ir gluži kā dzirkstelīte, kas aizdedzina dinamītu! Kā jau stafiņš viņa ir enerģiska, pilna kūsājošas dzīvības, jautrības, prieka un mīlestības. Gatava mesties ar mums jebkuros piedzīvojumos, nu vienā vārdā sakot, īsts kompanjons!
Zipai dzimšanas diena ir 5. maijs un nu jau nosvinējām trīs gadu jubileju. Bet mūsu mājā viņa ieradās 6 mēnešu vecunā, tieši 2011.gada 11. novembrī, mūsu Lāčplēsītis

Kā nonācām līdz šādai šķirnei? Bērnībā mans suņu sapnis bija VAS. Laukos vienmēr tādi bijuši. Katras vasaras brīvdienas es pavadīju tur, gūlos un cēlos kopā ar suni, biju samācījusi dažādas gudrības- kāpt pa trepēm, lekt pāri barjerām, vilkt mūs ratiņos, blakus, sēdēt, gulēt- visu suņi bija iemācījušies no manis, pat pēdas dzīt! Jau kopš bērnības esmu vēlējusies savu suni, bet vecāki bija stingri pret, tad nu darbojos ar jebkuru suni kuram tiku klāt