Yuhooo! Beizot esam "lauzuši tradīciju" un Pērnavas stadionā pie jūras arī novinnējām. Kopš izstādes no centra pārcēla uz otro stadionu, mēs vairākus gadus atgriezāmies pilnīgā tukšā. Biju apņēmības pilna lauzt šo neveiksmju sēriju un beidzot tas izdevās.
Pieteicāmeis tikai uz vienu dienu (jo kopumā bija specene 5dienā, un 2 x CACIB) Pieteikti bija15 haskiji un ļoti sakarīgs eksperts no Dānijas. Konkurence bija interesanta. Kā spilgtākais ko varu minēt bija suņi no Taizemes, Bankogas ar visu īpašnieci. Čempionu sunim 10 tituli no Āzijas!!! Bija poļi, bija somi un protams vietējie estiņi.
Princis palika uzreiz aiz taizemieša un mums par
milzīgu paŗsteigumu viņš atdeva savu cacku un pie res.CACIB paziņoja, ka viņu suns jau ir INTERS un mums rezerve ir derīga!!!! Yooo, vēl viens pašaudzēts CIB kandidāts!!!
Ar lielu smaidu ringā izvedu Kruzu - veco vecīti kuram nu jau ir pilni 11,5 gadi. Nu ne jau lai kko baigi vinnētu, bet prieka pēc. Es nestāstīšu kā Kruzs uzvedās, bet otra tāda suņa man nav!!!

Eksperts 3 x pārprasija cik vecs, un tad pats parādija visus iespējamos rozā karodziņus, un ringa darbiniecēm lika pierakstīt kritikā pateicību par suņa uzturēšānu šova kondīcijā. Patiess prieks par tādiem ekspertiem!
Elšijai bija ļoti briesmīgs garastāvoklis - viņa sāk meklēties. Rezultātā viņai ir ieplēsta lūpa, bet ringā viņa uzvedās nekā. Tomēr 3. vieta no 7 nav slikti, bet nu nav arī nekas labs.
Un tad nāca pats grūtākais - pāru klase, kurai es kā hendleris esmu pilnīgi garām... un jāiet ringā... izeju, eksperts uzreiz pēc manas sejas saprata. Paparasija vai suņi ir brālis/māsa. Kad pateicu, ka nē, viņs teica ka lai neuztraucos, viņi ir ļoti smuki un lai es skrienu mazu aplīti

Lielajā ringā bija daudz smuku pāru, pozitīvs eksperts no Vācijas. Man galvenais bija nenokrist un nevilkties pa zemi

Atlasē tikām pēdējie - 5 pretendenti uz 4 vietām. Bet suņi smuki skrēja, man nervi jau bija izbeigušies un mēs tikām pie izstādes labākā pāra titula ar milīgu kausu!
Gandarījums, prieks, atpūta. Neiztrūkstošs veikala Selver apmeklējums un iepirkumi, pelde jūrā, uzvaras atzīmēšana vakarā mājās kopā ar ģimeni. IR ĻOTI daudz bilžu.
Tagad priekša Ogre !!! 12 suņu konkurence - nav slikti. Uz šo šovu pie mums brauc speciāli no UK viens haskijs!!!