Eklēriņš wrote:Bet ar tetovētāju runājusi neesi? Bieži vien viņam pietiek, ka izstāsti savu domu, bet viņš to uzliek uz papīra.
Ar tetovētāju, es, protams, runāšu. Bet priekšā vajadzētu vismaz apmēram to, ko vēlos. Esmu kašķīga, un nebūtu forši, ka aizeju pie viņa un lieku n-reizes pārdomāt zīmējumu.
Konkrētajā gadījumā es vēlos lauvas portretu. Ir skaisti lauvu tetovējumi - vīriešiem. Es nevēlos savā bildē agresivitāti, spēku, bet gluži pretēji - sievišķību un maigumu. Tāpēc jau ir vajadzīga tā fantāzija, kā ietērpt plēsēju sievišķīgā skatā. Man šķiet, ka to var tikai sieviete (diskriminācija

). Un tetovētājs ir vīrietis, nezinu vai vīrieši spēj iedomāties sievišķīgu lauvu.
Tā kā man pašai nav tādas SUPER idejas vai vēlos to lauvu ar kaut ko apvienot vai nē... Tāpēc jau meklēju to māksliniecisko dvēseli, varbūt kādam kaut kas fantastisks ienāk prātā. Pati esmu šausmīgi nemākslinieciska, varu tikai pateikt vai ir skaisti, vai tomēr nē. Pašai tā bilde nav izkristalizējusies pilnībā.
Tā pat atsaucoties uz
eldberg postu - tā kā nezinu kā es īsti gribu, iespējams būs jāpārzīmē, jāpielabo utt... negribu nokaitināt tetovētāju pirms darba